Ga direct naar hoofd-inhoud »

Video

Razendsnel!

Grote voorraad hydraulische cilinderdelen maakt het mogelijk razendsnel hydraulische cilinders te produceren.

Balie/magazijn verkoop

Hierbij een kijkje binnen de deuren van HSS Hydraulics B.V te Leek. Betreft: Ingang balie/magazijn verkoop.

Uitgebreide voorraad!

Onze uitgebreide voorraad hydraulische slangen en koppelingen en een slangenassemblage werkplaats met moderne machines.Maakt het mogelijk elke slang te maken die de klant wenst. Voor zowel zware grondverzetmachines als industrieële productie machines. Klaar terwijl u wacht!!

Repareren en testen

HSS Hydraulics B.V. repareert dagelijks vele hydraulische cilinders van klein tot groot. Tevens uitgebreid getest.

Reparatie afdeling

Reparatie afdeling van HSS Hydraulics B.V. in Leek. Dagelijks worden hier hydraulische cilinders van industrieële productie machines en zware grondverzetmachines gerepareerd.

Wereldwijd!

HSS Hydraulics B.V. is specialist op het gebied van hydraulische tandwielpompen in Europa en levert duizenden verschillende uivoeringen uit voorraad.

Hoofdmagazijn HSS Hydraulics

HSS Hydraulics ... uw partner in hydraulische componenten!


HSS Hydraulics Promotie film

HSS Hydraulics is een technische groothandel in hydraulische componenten en is gevestigd in Leek (direct aan de snelweg A7 tussen Groningen en Drachten). HSS Hydraulics is al jaren zeer actief in alle takken van industrieën en importeert haar goederen momenteel uit 20 landen. De goederen vinden hun weg naar de klant zowel nationaal als internationaal.


NIEUW: Hitachi ZX14-3 48 Volt DC

Op verzoek van een klant ontwikkeld en bouwt HSS Hydraulics te Leek een Hitachi ZX14 mini rupskraan om van dieselmotor naar elektrisch 48Volt DC. De klant gebruikt de minikraan voor werkzaamheden binnen in gebouwen en winkelstraten. De minikraan geeft minder geluid- en stankoverlast en de klant helpt tevens de Co2 uitstoot in het milieu te beperken. Het enthousiaste team medewerkers van HSS Hydraulics vond het een leuke uitdaging en is er in geslaagd om een bestaande minikraan om te bouwen van dieselmotor naar 48 Volt DC. Met als uitgangspunt dat de bestaande bedieningen en functies van de kraan ongewijzigd bleven. HSS Hydraulics is ervan overtuigd dat door de steeds strengere regelgeving vanuit Brussel de vraag naar dit soort machines in de toekomst explosief zal toenemen.